Legg inn din søknad

blogging
Er du interessert i en kul, spennende og inntjeningsrik sommerjobb? Legg inn en søknad, da vel. Om du allerede nå vet hvilken type jobb du ønsker kan du fortelle oss dette, men det er ingen nødvendighet.
 
Her er det vi trenger fra deg:
 
● Send inn søknaden på epost. Skriv ordet “sommerjobb” i emnefeltet. (Selv om vi har jobber til deg året gjennom).
 
● I selve eposten skriver du en kort introduksjon til hvem du er, litt om din erfaring, og litt om dine interesser. Nevn gjerne også hvilken type sommerjobb du er interessert i.
 
● Husk å gi oss din postadresse og mobilnummer.
Husk på dette: Eposten trenger ikke være lang, for vi krever nemlig også at du filmer en kort, liten, selfie-video der du presenterer deg med akkurat de samme detaljene som i eposten.
 
● Kort video der du presenterer deg selv med tanke på hvem du er, bakgrunn, erfaring, interesser etc. Denne videoen kan du ta opp med webkamera eller rett og slett bare med mobilen. Legg med som “attachment” i eposten.
 
● Husk at videoen skal være kort, og ikke mer enn tre minutter! Det kan derfor være lurt å trene litt på forhånd slik at du får med deg alt du vil ha med.
  
● Det vi spesielt ser etter i videoklippene er hvem du er, altså din person, så du du trenger heller ikke være redd for å glemme viktige detaljer - for disse har du jo uansett i eposten. By på deg selv!
casino
summer-work
Ikke glem at noe av det viktigste vi ser etter i videoene er positive mennesker som er flink til å omngås folk. Kanskje ikke så lurt, derfor, å ta på deg de svarteste metall-klærne du har, eller å ta opp videoen en dag du er litt nedfor 😉
 
● I tillegg til videoen, ønsker vi din CV samt et nylig foto av deg selv, et foto der du smiler.

 

Ikke utsett dette!

 
Det høres kanskje litt vanskelig ut, men dette klarer du: En kort epost med all relevant informasjon om deg selv, en kort video der vi ser hvem du er, gjerne med samme type informasjon, en oppdatert CV samt et nylig tatt foto!

Mulighetene venter deg!

 
Som du sikkert har sett på siden der vi omtaler de jobbene vi har tilgjengelige, er det en rekke spennende sommerjobber som bare ligger å venter på deg.
Om du ikke sender inn søknad vil du aldri få muligheten, så send inn søknad med en gang, selv om du ikke har planlagt så mye med tanke på sommerjobber.
 

 

Viktig!

 
Husk på at det er utrolig viktig at du i søknaden din får med deg de spesielle erfaringene og interessene du har. Har du drevet mye med trening innen en spesiell idrett? OK, da vil vi vite det! Har du jobbet på bar? Fortell om dette.
Har du utdannelse innen mat eller vin? Viktig informasjon som du må få med deg i søknaden. Egentlig handler det bare om å fortelle hvem du er, hva du har drevet med og hva du liker!
 
Søknaden sendes til kulejobber@dinsommerjobb.no.
 
Lykke til!